Najnovšie recenzie zo sekcie Detské podbradníky a slintáčky
- Moj 4ty podbradnik s kapsickou! Konecne taky, ktoremu ta kapsicka drzi tvar. Podbradnik totiz nie je taky ohybny makky silikonovy ale pevnejsi. Je jemny prijemny na dotyk. Je mierne ohybny (nie je to taky tvrdy plast). Pri krku je to jemne, makke. Nikde ziadne ostre hrany. Vela velkosti okolo krku - co bol tiez pri tych predchadzajucich problem, vacsinou su velke. Tu sa velkost nastavuje plynule.
- Pri umyvani nefrka vsade jar, kedze podbradnik drzi tvar. Ten silikonovy ohybny sa mi velmi zle umyva -jar frka kade tade, zapinanie co sa dava okolo krku sa hompala. Jednoducho tento je idealny!!! Skoda ze som ho neobjavila hned.
- Jedine, ze na cesty asi moc nie je, lebo sa neda nijak poskladat/ zrolovat ako silikonovy. Ale to len ako pripomienku niekomu, kto by ho chcel takto pouzivat, lebo je jasne, ze ked je jeho pevnost plusom, tak mi nevadi, ze ho neviem zrolovat
Uzasny podbradnik, ktoremu drzi ta kapsa na jedlo a ma super regulovanie velkosti okolo krku. Najmensia je uplne malicka a najvacsiu zaponem aj ja, takze bide dostatocne velka
Praktický, ľahko umývateľný
- Krásny
- Ja krásny
- Ľahká údržba
- Tvrdší materiál
Materiál, z ktorého je podbradníček vyrobený je tvrdší a nie úplne sa vie prispôsobiť dieťatku. Pre väčšie deti áno pre menšie je problém zadná časť, ktorá je priveľmi hrubá. Inak je podbradníček veľmi pekný, zo zadnej strany sú na ňom hviezdičky.
- Zachyti zvysky jedla, kedze pekne drzi tvar
- Dobre sa umyva
- Da sa zrolovat a je skladny
- Pekne vzory
- Vydrzi dlho, kedze ma variabilne zapinanie
Pevny silikonovy podbradnik, super drzi tvar, lahko sa umyva. Berieme ho so sebou aj na vylety. Pacia sa mi vzory, ktore su v ponuke. A tiez super pomer cena a kvalita :)
Syn je spokojny. Odporucam
- umývateľný materiál
- je dosť malý
- Mušelín je veľmi príjemný materiál, pre bábätko ako stvorený. Môžem len odporučiť.
- Vrecko na cumlík je perfektná vec, vždy je tak cumlík po ruke.
- Nepoznám žiadnu
- Myslela som ze je to 3ks balenie
- 1ks v baleni
- Neni moznost vybrat motiv
- veľmi ľahký
- bábätká to znášajú bez problémov a nechcú to silou odstrániť
- to vrecko naozaj funguje!
- Egyszerű ráadni a kicsire
- Könnyen tisztítható
- Praktikus
- Nincs
Spokojnost
Zobrazujem 21 - 40 zo 438 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...22 Ďalšie »